Tervetuloa Kyosho Suomen nettikauppaan

 

kyosho.fi on virallinen nettikauppa niille tuotemerkeille, joita Kyosho Suomessa edustaa ja tuo maahan. Autovalikoima koostuu japanilaisen Kyoshon tuotteista. Yuneec tarjoaa kattavan valikoiman ilmakuvauskoptereita sekä kuvaukseen liittyviä tarvikkeita. Sveitsiläinen Team Orion valmistaa korkealaatuisia peruskäyttäjän elektroniikkaosia – mm. sähkömoottoreita, latureita ja akkuja. Premium-tason työkoneet ostamme tehdastoimituksina. Saksalaisen Multiplexin lennokit ovat olleet jo vuosia tunnettuja laadustaan.

Tilaaminen nettikaupasta on helppoa ja sujuvaa. Voit tehdä tilauksen antamalla postitustiedon ja maksamalla ostoksen haluamallasi maksutavalla - ilman rekisteröitymistä. Jos haluat neljä kertaa vuodessa asiakaspostia, luo itsellesi tili. Samalla voit rekisteröidä mallisi, jolloin mm. varaosalistan löytäminen jatkossa käy erittäin nopeasti. Voit rekisteröityä Kyosho- tai Yuneec-asiakkaaksi, tai vaikka molemmiksi. Suosittelemme, että varsinkin Yuneec-tuotteita harkitsevat tai jo-ostaneet rekisteröityvät asiakkaiksemme. Lähetämme rekisteröityneille Yuneec-asiakkaille tietoa päivityksistä, vinkkejä käyttöön ja mm. tiedon uuden käyttöohjeen saapumisesta varastoon.

Asiakaspalvelumme on esimerkillistä. Teemme lähes kaikkiin laitteisiin suomen- ja ruotsinkieliset ohjeet. Palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään, myös viikonloppuisin. Oma huoltomme tarjoaa teknistä tukea sekä vastaa korkealuokkaisesta huoltotoiminnasta. Kunnioitamme perinteitämme ja vaalimme tuotemerkkiemme arvoa. Kyoshon historia alkoi 1960-luvulla. Suomessa Kyosho on toiminut jo 80-luvun alusta. Kyoshon tuntee kaikki. Meihin voit aina luottaa! 

kyosho.fi –nettikaupasta löydät myös runsaasti tarvikkeita sekä varaosia. Jopa 15-20 vuotta vanhoihin Kyoshon laitteisiin on edelleen saatavissa varaosia. Toimitukset saadaan nopeasti matkaan. Noin klo 15 saapuneet tilaukset lähtevät vielä samana päivänä eteenpäin. Huomioithan, että emme ole pelkästään nettikauppa, vaan löydät meidät myös Suomen kuumimmista kauppakeskuksista sekä suurimmista kaupungeista. Kyosho-liikkeissä vierailu on varmasti poikkeamisen arvoinen.


 

Maksuehdot
Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Lopulliseen kauppasummaan lisätään toimituskulut. Toimituskulu on aina 6,90 eur, paitsi polttoainetta sisältävien lähetysten kohdalla, jolloin toimituskulu on 20,00 eur. Maksuehtoihin liittyvät yksityiskohtaiset tiedot löydät valitsemasi maksutavan yhteydestä tai tutustumalla Maksutavat-valikon esittelyihin.

Toimitusehdot ja toimitustapa
Tavarat toimitetaan aina Postin kautta. Toimitusaika on normaalisti 1-3 päivää. Jos toimitus tehdään pakettina, saat lähetystunnuksen sähköpostiisi. Toimitus noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä.

Oikeuksien pidättäminen
Pidätämme oikeuden kuva- ja tekstivirheisiin sekä tuotemuutoksiin koskien normaalissa myynnissä olevia, mutta myös loppuunmyytäviä tuotteita. Tuotteita, jotka on loppu sekä liikkeen että maahantuojan varastosta, ei voi tilata nettikaupan kautta

Toimitusvirheet
Pyydämme sinua olemaan välittömästi yhteydessä, kun havaitset meidän toimittaneen väärän tavaran tai toimitettu kappalemäärä ei vastaa tilausta.

Kuljetuksessa tapahtuneet virheet
Noutaessasi lähetystä Postin toimipisteestä, tarkista, että lähetys on ehjä eikä lähetyksestä puutu mitään. Kuljetuksessa tapahtuneista vaurioista tulee ilmoittaa välittömästi siihen Postin toimipisteeseen, josta olet lähetyksen noutanut.

Reklamaatio-oikeus
Sinulla on oikeus reklamoida tuotteesta, jos kyseessä on materiaali- tai valmistusvirhe. Postimyyntiin ja verkkokauppaan sovelletaan kuluttajasuojalain määräyksiä. Sinun pitää ilmoittaa virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun havaitsit virheen tai sinun olisi pitänyt virhe havaita.

Palautus-/vaihto-oikeus
Nettikaupan kautta tehdyillä tilauksilla on 14 päivän palautus – ja vaihto-oikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen täytyy olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Myös myyntipakkauksen ja käyttöohjeiden tulee olla myyntikuntoisia. Pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä ennen tuotteen palautusta. Tuotteen palauttamisesta aiheutuvista postituskustannuksista vastaa asiakas.

Henkilötietojen käsittely
Jotta voit rekisteröityä ja tehdä tilauksia, joudut antamaan itsestäsi tietoja, mm. nimesi ja osoitteesi. Henkilötietoja käytetään ehdottoman luottamuksellisesti. Myöhemmässä vaiheessa pystyt luomaan itsellesi profiilin, jonka asetuksissa pystyt määrittämään, mitä tietoa
kyosho.fi -sivusto saa sinulle lähettää.

Jokainen haluaa tietää, että henkilökohtaisia tietoja ei käytetä väärin. Noudatamme vallitsevia sääntöjä ja sellaisia rutiineja, joilla estetään tietojen katoaminen, järjestelmän häiriötilanteet ja järjestelmään tunkeutuminen ulkopuolelta. Henkilökohtaisia tietoja ei välitetä koskaan kolmannelle osapuolelle! Ne tiedot, jotka säilytämme sinusta ja tilauksistasi, näet myös itse kirjautuessasi sisään järjestelmäämme.

Maksamisen turvallisuus
Nettikaupan ostokset maksetaan aina maksujärjestelijän sivustolla. Tämä toimintatapa varmistaa maksamisen turvallisuuden. Käyttämämme maksujärjestelijät ovat Suomen suurimpia alallaan ja huolehtivat, että maksaminen on aina turvallista. Tilausten maksamiseen liittyviä tietoja ei siirry nettisivustollemme. Saamme maksujärjestelijältä ainoastaan kuittauksen, kun maksu on onnistunut.