Tervetuloa Kyosho Suomen nettikauppaan

 

kyosho.fi on virallinen nettikauppa niille tuotemerkeille, joita Kyosho Suomessa edustaa. Nettikaupan lisäksi toimimme Suomen tunnetuimmissa kauppakeskuksissa. Asiakaspalvelumme on avoinna miltei joka päivä aamuvarhaisesta iltamyöhään. Meidät tavoittaa aina, jos Sinulle herää kysymyksiä. Kunnioitamme perinteitämme ja vaalimme tuotemerkkiemme arvoa. Esimerkiksi Kyoshon historia alkoi jo 1960-luvulla. Suomessa Kyosho on toiminut jo 80-luvun alusta.

Tuotteiden tekninen tuki pohjaa omaan huoltoomme, joka on muun muassa sertifioitu virallinen Yuneec-huolto. Huoltomme sijaitsee Turussa. Heidän työnä on myös tukea käyttöohjeiden rakentamista. Tarjoamme lähes kaikkiin myymiimme laitteisiin sekä oleellisimpiin tarvikkeisiin suomenkieliset käyttöohjeet.

Tilaaminen nettikaupastamme on helppoa ja sujuvaa. Laita haluamasi tuotteet ostoskoriin, anna postitusosoite ja maksa tilaus. Rekisteröitymistä ei tarvita. Toimituskulut ovat 0,00 euroa, jos noudat toimituksen liikkeestä. Tilaus voidaan myös postittaa. Saamme pääsääntöisesti lähetettyä saman päivän aikana ne tilaukset, jotka ovat saapuneet ennen klo 15.

Jos haluat tietoa uutuuksista ja kampanjoistamme, luo itsellesi tili. Samalla voit rekisteröidä mallisi, jolloin varaosien haku käy erittäin nopeasti. Voit rekisteröityä Kyosho- tai Yuneec-asiakkaaksi, tai vaikka molemmiksi. Suosittelemme, että varsinkin Yuneec-tuotteita harkitsevat tai jo-ostaneet rekisteröityvät asiakkaiksemme. Lähetämme rekisteröityneille Yuneec-asiakkaille tietoa päivityksistä, vinkkejä käyttöön ja mm. tiedon uuden käyttöohjeen saapumisesta varastoon.

Maksuehdot
Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Lopulliseen kauppasummaan lisätään toimituskulut. Toimituskulu on 0,00 eur, jos noudat tilauksen liikkeestä. Jos tilaus toimitetaan Postilla, toimituskulu on 6,90 eur, paitsi polttoainetta sisältävien lähetysten kohdalla, jolloin toimituskulu on 20,00 eur. Maksuehtoihin liittyvät yksityiskohtaiset tiedot löydät valitsemasi maksutavan yhteydestä tai tutustumalla Maksutavat-valikon esittelyihin.

Toimitusehdot ja toimitustapa
Tavarat toimitetaan joko noudettavaksi liikkeestä tai Postin kautta. Toimitusaika on normaalisti 1-3 päivää. Jos haluat noutaa tilauksen liikkeestä, saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Kun toimitus tehdään pakettina, saat lähetystunnuksen sähköpostiisi. Lisäksi Posti ilmoittaa Sinulle, kun lähetys on noudettavissa. Toimitus noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä.

Oikeuksien pidättäminen
Pidätämme oikeuden kuva- ja tekstivirheisiin sekä tuotemuutoksiin koskien normaalissa myynnissä olevia, mutta myös loppuunmyytäviä tuotteita. Tuotteita, jotka on loppu sekä liikkeen että maahantuojan varastosta, ei voi tilata nettikaupan kautta

Toimitusvirheet
Pyydämme sinua olemaan välittömästi yhteydessä, kun havaitset meidän toimittaneen väärän tavaran tai toimitettu kappalemäärä ei vastaa tilausta.

Kuljetuksessa tapahtuneet virheet
Noutaessasi lähetystä Postin toimipisteestä, tarkista, että lähetys on ehjä eikä lähetyksestä puutu mitään. Kuljetuksessa tapahtuneista vaurioista tulee ilmoittaa välittömästi siihen Postin toimipisteeseen, josta olet lähetyksen noutanut.

Reklamaatio-oikeus
Sinulla on oikeus reklamoida tuotteesta, jos kyseessä on materiaali- tai valmistusvirhe. Postimyyntiin ja verkkokauppaan sovelletaan kuluttajasuojalain määräyksiä. Sinun pitää ilmoittaa virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun havaitsit virheen tai sinun olisi pitänyt virhe havaita.

Palautus-/vaihto-oikeus
Nettikaupan kautta tehdyillä tilauksilla on 14 päivän palautus – ja vaihto-oikeus. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen täytyy olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Myös myyntipakkauksen ja käyttöohjeiden tulee olla myyntikuntoisia. Pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä ennen tuotteen palautusta. Tuotteen palauttamisesta aiheutuvista postituskustannuksista vastaa asiakas.

Henkilötietojen käsittely
Jotta voit rekisteröityä ja tehdä tilauksia, joudut antamaan itsestäsi tietoja, mm. nimesi ja osoitteesi. Henkilötietoja käytetään ehdottoman luottamuksellisesti. Myöhemmässä vaiheessa pystyt luomaan itsellesi profiilin, jonka asetuksissa pystyt määrittämään, mitä tietoa kyosho.fi -sivusto saa sinulle lähettää.

Varmistamme, että henkilökohtaisia tietoja ei käytetä väärin. Noudatamme vallitsevia sääntöjä ja sellaisia rutiineja, joilla estetään tietojen katoaminen, järjestelmän häiriötilanteet ja järjestelmään tunkeutuminen ulkopuolelta. Henkilökohtaisia tietoja ei välitetä koskaan kolmannelle osapuolelle! Ne tiedot, jotka säilytämme sinusta ja tilauksistasi, näet myös itse kirjautuessasi sisään järjestelmäämme.

Maksamisen turvallisuus
Nettikaupan ostokset maksetaan aina (!) maksujärjestelijän sivustolla. Tämä toimintatapa varmistaa maksamisen turvallisuuden. Käyttämämme maksujärjestelijät ovat Suomen suurimpia alallaan ja huolehtivat, että maksaminen on aina turvallista. Tilausten maksamiseen liittyviä tietoja ei siirry nettisivustollemme. Saamme maksujärjestelijältä ainoastaan kuittauksen, kun maksu on onnistunut.


Copyright (C) all rights reserved.